masalah

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

masalah

  • kaayaan nu ningalikeun jelema keur aya persoalan ku kudu diréngsékeun.
  • Aa mun keur loba masalah biasana nyandak cai wudhu tuluy solat supaya haté bisa reugreug.
  • Jelema mun boga loba masalah biasana kudu diubaran maké duit.

Tingkatan basa[édit]

  • masalah : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.