matak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

matak

  • hartina nuduhkeun engkéna jadi ngalantarankeun.
  • Jadi jelema kudu alus ka batur sabab mun goreng sok jadi matak dina waktuna engke.
  • Saha baé nu maen dukun bakal jadi matak sabab perkara nu dilarang ku agama.

Tingkatan basa[édit]

  • matak : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.