maung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

maung

maung

  • méong gedé, ngaran sato galak panggedéna sabangsa ucing;

Babasan[édit]

  • maung sarungkun: sabondoroyot atawa sakulawarga ngawangun ponggawa atawa pagawé di hiji désa/instansi;
  • maung ompong: jelema nu boga komara mah najan geus teu nyekel kakawasaan (dongkol) ogé teu weléh dipikasérab; sarua jeung bedil kosong, karéta kosong.

Tempo ogé[édit]