maung

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

maung

  • méong gedé, ngaran sato galak panggedéna sabangsa ucing;

Babasan

  • maung sarungkun: sabondoroyot atawa sakulawarga ngawangun ponggawa atawa pagawé di hiji désa/instansi;
  • maung ompong: jelema nu boga komara mah najan geus teu nyekel kakawasaan (dongkol) ogé teu weléh dipikasérab; sarua jeung bedil kosong, karéta kosong.

Tempo ogé