metat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

  • dipapake terus teu ganti-ganti


conto ngalapakeun
abong éta baju anyar mani metat we.