midangdam

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Citakan:-k v-

  1. ceurik jejeritan atawa auk-aukan bari nyambat nu diceungceurikan, lantaran ditinggal maot ku anu teu disangka-sangka; lamun mayit rék dibawa ka santiong sok dipidangdaman heula ku ahli warisna, lamun teu bisa sok muruhkeun, lamun urang ngadenge nu midangdam hate sok milu watir

|}

Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.