mider

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Citakan:-k v-

  1. kecap nu sok dilisankeun ku patani ka munding nu keur dipaké ngawuluku atawa ngaguru supaya malik atawa mèngkol
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.