mijil

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

mijil

  1. basa Kawi: bijil, kaluar 2. ngaran pupuh anu lobana genep padalisan, dina padalisan kahiji lobana 10 engang, tungtungna /i/, padalisan kadua lobana 6 engang, tungtungna /o/ padalisan katilu lobana 6 engang, tungtungna /é/, padalisan kaopat lobana 6 engang, tungtungna /i/, padalisan kalima lobana 6 engang, tungtungna /u/; pupuh mijil pikeun ngagambarkeun nu nyanghareupan pikasusaheun atawa pikabingungeun.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.