mikropun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

mikropun

  1. microphoon: parabot pikeun ngasupkeun sora kana jero radio atawa sabangsana, dina rapat atawa hareupeun nu keur biantara sok aya supaya sorana béntés bisa kadenge ku nu jauh, sabab lotspiker dina telepon jaman baheula sok disebut mikropun, eta mikropun dideukeutkeun kana sungut jeung ari anu dideukeutkeun kana ceuli disebutna lotspiker
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.