mimiti

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

mimiti

  • istilah nuduhkeun kana kaayaan waktu prak migawé.
  • Indit digawé alusna mah ti isuk-isuk pikeun ti mimiti jang rerep panas atawa ngurangan nyeri.
  • Perkara nikah kudu ti mimiti sagala jujur boh ti salaki boh ti istrina ogé.

Tingkatan basa[édit]

  • mimiti : loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.