minyak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

minyak

  • cai anu kentel anu teu nyampur dina cai, atawa cai anu beunang dipisahkeun tina sabagian bubuahan, danggdaunan.
  • Kuring meuli minyak tanah di warung.
  • Barudak keur ngalaan minyak kalapa di kebon.

Tingkatan basa[édit]

  • minyak: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.