mobil

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

mobil

  • salah sahiji kecap serapan tina basa Walanda mobiel nu hartina barang pikeun babari pindah-pindah.
  • Bapa hayang bisa meuli mobil pikeun bisa barang gawé tepi ka kantor anu jauh.
  • Honda nyaéta salah sahiji mérek mobil nu loba dipake di nagara ieu.

Tingkatan basa[édit]

  • mobil : kecap serapan tina basa Walanda
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.