modél

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

modél

  • bisa barang paranti conto atawa jelema nu gonta-ganti papakéan unggal taun asalna di Éropa.
  • Saha baé nu hayang jadi modél kudu boga awak jangkung saluhur 170 senti atawa leuwih.
  • Kapal laut ku sabab gedé pisan matak dijieun heula modél leutikna nu bisa ditempo di paméran.

Tingkatan basa[édit]

  • modél : kecap serapan tina basa Prancis
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.