motékar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

  • motékar: ngajalankeun rupa-rupa usaha pikeun nambahan kanyaho atawa ngoméan nasib (kahirupan); sabalikna ti kuuleun