motékar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

  • motékar: ngajalankeun rupa-rupa usaha pikeun nambahan kanyaho atawa ngoméan nasib (kahirupan); sabalikna ti kuuleun