Lompat ke isi

mundur

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

mundur

  • ngaléngkahkeun suku ka tukang.
  • Ulah mundur teuing ari tumpak motor téh, bisi labuh!
  • Kuring dititah mundur jadi ketua kelas.
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.