n

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

n

  • aksara ka-14 dina aksara Latén, kagolong dina aksara paéh. Bisa ditulis ku aksara leutik atawa gedé.
  • N nyaéta singgetan tina unsur kimia nitrogen.
  • Dina kompas, bagian kalér sok ditandaan ku hurup N (north).
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.