nénéh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap sipat

nénéh

  1. nelah; geugeut;

nénéhna

  1. ngaran anu dipaké pikeun némbongkeun kanyaah (kadeudeuh)
  2. ngaran popondokna, ari ngaran lengkep sok disebut papanjangna.