nénéh

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

nénéh

nénéh

  1. nelah; geugeut;

nénéhna

  1. ngaran anu dipaké pikeun némbongkeun kanyaah (kadeudeuh)
  2. ngaran popondokna, ari ngaran lengkep sok disebut papanjangna.