néon

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

néon

  1. unsur kimia ka-10 mangrupa gas anu bakal nyala lamun kasundut ku listrik.
  2. lampu listrik anu solongsong na dieusian ku gas néon.
  • Lampu néon di imah geus pareum, coba ku manéh beuli ka tukang listrik.
  • Gas néon kaabus gas mulia anu teu boga warna.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.