naas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

naas

  • sial, cilaka.
  • Naas, motor manéhna labuh ka sisieun walungan.
  • Naas teuing nasib simkuring, teu aya nu mantuan keur hésé mah.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.