nadar

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

nadar

  • hajat nandakeun kabungah pédah impenan katepi, mangrupa jangji ka diri sorangan .
  • Ceuk Pa Kiai mah ulah maén-maén jeung nadar, komo mun teu katedunan.
  • Mun urang asup ITB, urang rék nadar méré bantuan ka budak pahatu lalis.

Tingkatan Kalimah[édit]

  • nadar: serapan basa Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.