nadi

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

nadi

  • talang getih di jero awak, fungsina mawa getih ti jantung ka sadaya bagian awak.
  • Dina anatomi sistem kardiovaskulér, nadi boga peran penting dina siruklasi getih.
  • Anjeunna geus maot, teu aya tanda kahirupan dina nadi di leungeunna.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.