naga

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

naga

  • oray sakti anu katelah gedé jeung panjang pisan, boga kakuatan ngaluarkeun napas seuneu.
  • Di tembok tukangeun imah, sababaraha jalma ngagambar naga beureum.
  • Surti poho mawa kaos naga anu dibeuli ku Teh Osi.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.