nagasari

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

nagasari

  • kadaharan has Sunda anu dijieun tina tipung béas anu di jerona aya cau.
  • Nagasari di luhureun méja téh dibuat ku Ceu Euis saacan maghrib.
  • Ceu, punten pangdamelkeun nagasari keur ngabatalan puasa.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.