najis

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

najis

  1. kotoran, sumber pangotor jiga tai, cikiih, sato (anjing jeung babi) anu nyebabkeun kahalangna ibadah urang ka Gusti Allah.
  2. teu sudi.
  • Sato saperti anjing jeung babi kagolong kana najis gedé.
  • Ih najis teuing urang dinikahkeun jeung sia!

Tingkatan basa[édit]

  • najis: serapan basa Arab
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.