nangkél

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

nangkél

  1. dibasakeun ku budak anu hayang diaais, digagandong, atawa dikékélék baé.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]