nangka

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

nangka

  • ngaran tangkal (ngaran Latén Artocarpus heterophyllus) jeung buah anu rupana jiga kadu ngan cucukna teu seukeut; jerona buahna loba getah, biasana buah ngora dipaké keur sayur, nu asak didahar jang buah.
  • Hoyah! Maranéh nanaonan rek maling tangkal nangka uing?
  • Geus ceuk urang gé nangka na dijieun sayur wé, itung-itung keur boboran siam.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.