narapidana

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

narapidana

  • jelema anu meunang hukuman pedah tindak pidana.
  • Nagara teu meunang ngaringankeun hukuman narapidana korupsi.
  • Pulisi anu katéwak mere suap ka hakim statusna rubah jadi narapidana.

Tingkatan basa[édit]

  • narapidana: serapan basa Indonésia
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.