netepan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

netepan

  • salat, ngalakukeun ibadah atawa sambéang.
  • Ceu Neneng nuju teu aya di kantor, anjeunna nuju netepan heula.
  • Jelema nu keur netepan teu bisa diganggu.

Tingkatan basa[édit]

  • netepan: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.