ngabersihkeun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ngabersihkeun

  • kecap pagawéan keur nyieun nu tadina kotor jadi berséka
  • Abi keur ngabersihkeun sapatu nu bobolokot ku taneuh.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.