ngajagal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ngajagal

  • pagawéan jagal.
  • Tiap taun Pa Kyai sok ngajagal sapi kurban di Masjid At-Taqwa
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.