ngaléor

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ngaléor

  • kecap pagawéan turunan tina léor.
  • Lamun manggihan oray keur ngaléor urang kudu tenang ulah gurung gusuh.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.