ngamahakeun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

ngamahakeun

  • ngagungkeun.
  • Salaku urang muslim urang teu meunang ngamahakeun tuhan salian ti Gusti Allah.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.