normal

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

normal

  • biasa, teu anéh.
  • Kabiasaanna geus normal di lingkungan santri mah.
  • Suhu normal di ruangan ieu biasana 20 nepi ka 30 derajat Celsius.

Tingkatan basa[édit]

  • normal: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.