nyaangkeun

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

nyaangkeun

  • ngahurungkeun damar, lampu, jst.
  • Pa ustad nuju nyaangkeun lampu di jero masjid.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.