nyacadan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

nyacadan

  • ngagogoréng ngaran batur.
  • Manéhna resep pisan nyacadan ngaran batur di tukang.
  • Ceuk Pa Ustad gé montong sok nyacadan ngaran batur.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.