ogé

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap panambah anteb[su]

ogé

  1. pikeun nuduhkeun kaayaan atawa pagawéan nu sarua.
    tutuwuhan ogé mangrupa mahluk ciptaan Allah.