omong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Jump to navigation Jump to search

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap pagawéan

omong

  1. [[]]
Sinal de igual.svg Sinonim

ngomong

  • ngaluarkeun sawatara kecap