omong

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap pagawéan

omong

  1. [[]]
Sinal de igual.svg Sinonim

ngomong

  • ngaluarkeun sawatara kecap