opat

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap bilangan

opat

  1. [[]]


Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan