open

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

open

  • asal kata tina basa Walanda oven; parabot nu gunana keur meuleum; diseuneuanna ngan di handap wungkul béh panasna kakekeb, biasa dipaké keur nyieun kuéh kering.
  • Ceu, ari mérek open nu alus naon?
  • Labaran ayena urang mésér open nu anyar keur nyieun kuéh kering.

Tingkatan basa[édit]

  • Open: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.