oray

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

oray

(file)
  • salah sahiji sato nu cirina teu boga suku, sisitan jiga lauk, bangunna buleud panjang, lempangna ngaléor, aya nu hirup di darat wungkul atawa di cai wungkul, aya oge nu amfibi.
  • Mah, tadi abi manggihan oray di pipir.
  • Mang Dadang dipacok ku oray di sawah.

Tingkatan basa[édit]

  • Oray: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.