péci

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

péci

  • asal kata tina basa Indonésia nyaéta kopeah! basa Walandana nyaéta mats; panutup mastaka nu ti uhurna cepak sangkan saperti gépéng jeung ti hareupna palebah tarang aya hahalang paragi nahan béh teu sérab.
  • Pa, kade hilap péci ari bade ka masigit, téh.
  • Dé, diajar nganggé péci, béh kasép jeung soléh.

Tingkatan basa[édit]

  • Péci: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.