Lompat ke isi

péling

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

péling

péling

  • paméré tambahna/leuwihna tina barang nu dibeuli
Tarjamahan[?]