péling

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Basa Sunda

Open book 01.svg Kecap banda

péling

  • paméré tambahna/leuwihna tina barang nu dibeuli

Nuvola apps kmessedwords.png Tarjamahan