Lompat ke isi

pérak

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

pérak

  • logam ningrat warna bodas herang.
  • Buku Dian dijilid ku warna pérak.
  • Anting pérak ragrag di jalan.

Tingkatan basa[édit]

  • pérak: basa loma
Tarjamahan[?]



Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.