péso

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

péso

(file)
  • parabot anu seukeut dijieunna tina beusi, digunakeun paranti kurat keureut
  • Mang Ujang keur ngasah péso nu geus mintul.
  • Ceu Iyam meuli péso tikel ka pasar.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.