pabaliut

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap sipat [su]

pabaliut

  • dibasakeun ka jelema anu loba pisan, aya nu ka gigir, ka tukang ka hareup.
  • Di pasar meni pabaliut loba pisan jelema.
  • Antrian karcis karéta meni pabaliut kieu.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.