pabrik

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

pabrik

  • wangunan lega nu eusina dilengkepan ku mesin pikeun nyieunan rupa-rupa parabot keur dijual.
  • A Iman ayeuna mah digawéna di pabrik.
  • Di Karawang loba pisan pabrik.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.