pacabakan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

pacabakan

  • pagawéan anu sok dicabak ku hiji jalma.
  • Pacabakan sababaraha wargi didieu nyaéta jadi buruh pabrik tékstil
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.