pacul

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap barang [su]

pacul

  • salah sahiji pakakas tukang tani keur ngolah taneuh.
  • Mang Ujang keur menerkeun pacul nu ruksak.
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]


Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.