pagas

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

pagas

  • neukteuk sabagian tina hiji tangkal.
  • Tangkal diburuan imah dahanna dipagas lantaran jadi hieum.
  • Dahan anu dipagas biasana aya mangadeuhna atawa dahan nu aya sayang karanggé.

Tingkatan basa[édit]

  • pagas: basa loma
Nuvola filesystems www.png Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.