Lompat ke isi

pais

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

pais

  • pagawéan nyieun deungeun sangu nu dibungkus ku daun cau terus dibubuy.
  • Siang ieu kuring dahar jeung pais tahu.
  • Kadaharan karesep Bapa nyaéta lauk nu dipais jeung dibungbuan lada.

Tingkatan basa[édit]

  • pais: basa loma
Tarjamahan[?]
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.