pajagalan

Ti Wikikamus basa Sunda, kamus bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Sunda[édit]

Kecap pagawéan [su]

pajagalan

  • tempat jagal digawé.
  • Den, punten anteurkeun péso ieu ka pajagalan di Jalan Pajagalan.
Ieu kecap nyampak dina Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata.